Iets over mezelf

Martin Jung

5 sep, 2022
Martin Jung

Mijn naam is Martin Jung, op het moment van schrijven ben ik 57 jaren jong en woon samen met mijn echtgenoot in het mooie dorp Noorden dat ongeveer een half uur rijden onder de rook van Amsterdam ligt. Maar wat ik heb met computers? Veel dus…

Het was rond 1981, ik was een jaar of 16, dat ik voor het eerst met computers in aanraking kwam. Dat was in het toenmalig schoolmuseum in Den Haag, er stonden dar 10 computers waar bezoekers op mochten werken. Dat was de commodore Pet 2001. In die tijd was er niks, als je wat wilde doen moest je het zelf programmeren. Mijn eerste schreden als programmeur. Een paar jaar later kocht ik mijn eerste computer met 1Kb aan geheugen. En wat was ik blij met die 16kb aan geheugen uitbreiding, die kreeg je niet vol. Dat is nu wel anders.

Na eerst met de BBS bezig te zijn geweest, zeg maar de voorloper han het internet, maakte ik al snel na de intrede van het internet hier mee kennis. Webdevelopment heeft vanaf het begin al direct mijn interesse gehad, toen nog zeer primitief. In de loop der jaren met vele programmeertalen gewerkt.
Na Basic kwam (ansi) C, Delphi, PHP, HTML, JavaScript, CSS, C#. Maar mijn grote passie heft wel het web en alles wat er mee te maken heeft.

In het begin was ik van mening dat wordpress niet geweldig was om een website mee te maken maar ook wordpress is inmiddels volwassen geworden en met de nodige plugin’s is het een fantastisch product geworden. Echter is mijn grote liefde voor wordpress pas begonnen nadat ik een training had gevolgd. Tijdens deze training werd gewerkt met elementor, de gratis versie dan, Hoewel dit al een hele verbetering was in vergelijking met Guttenberg is het niets vergeleken met DIVI van elegantthemes. De mogelijkheden van deze webbuilder zijn werkelijk eindeloos. Ik hoop hier in deze blog een hoop te delen van wat ik ondek aan tips en trucs. Subscribe voor mijn nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de nieuwe blogs.

Tot laters….

Martin Jung

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.
Help, mijn Instagram is gehackt.

Help, mijn Instagram is gehackt.

Met zeer grote regelmaat zie je berichten langs komen dat iemands Instagram gehackt is. Maar is dat wel zo? Dat je de totale controle over je account kwijt ben dat is een ding dat zeker waar is. In feite is het zo dat dit niet meer is dan een truc van de zogenaamde...

Wat is de beste WordPress website bouwer?

Wat is de beste WordPress website bouwer?

in de begindagen van het internettijdperk was een website vrij standaard. Websitesoftware stond nog in de kinderschoenen. In de jaren die volgden werd het internet verder ontwikkeld tot wat het nu is. In 2001 lanceerde de Franse programmeur Michel Valdrighi de...

Fotowalk AWD

Fotowalk AWD

Update 6-april 2022: In memoriam:Het onderstaande stuk is geschreven niet lang na de fotowalk. Deze wandeling was het begin van een mooie vriendshap tussen Korsjan en mij (Korsjan is op de fot de middelste persoon). Helaas is hij aan het begin van de corona tijd...