Een goede website helpt uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Een van de belangrijkste dingen die een webpagina voor uw bedrijf kan doen, is het voor mensen gemakkelijk maken om meer te weten te komen over wat uw bedrijf doet. Een goede website maakt het ook gemakkelijk voor potentiële klanten om rechtstreeks contact met u op te nemen.

web-1738168_1920

WebDesign

Ben je beginnende zzp-er neem dan vooral contact op om te kijken wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, er is altijd een weg naar een mooie professionele website.

Waarom Perfect Website kiezen

^

Perfecte Website

Start je net of wil je gaan starten als zzp-er dan is dit de perfecte plek om te starten met Jouw Perfecte Website.

^

Fotografie

Ook voor al het fotografie werk kun je bij me terecht. Dat kan zowel op lokatie als in mijn studio. Of het nu gaat om foto’s van jezelf, je bedrijf of je producten. Het kan allemaal.

^

SEO

Natuurlijk wil je jezelf en je bedrijf op de kaart zetten. Uit ervaring weet ik dat social media daar het Perfecte middel voor is. En als Meta gecertificeerde weet ik Perfect hoe dit kan.

^

Hosting

Als je nog geen website hebt kan ik ook de hosting regelen die perfect afgestemd is op jou behoefte.

^

Wordpress

Een website bouwen doe ik op basis van WordPress welk je eenvoudig zelf kan bijhouden maar ook dat kan ik voor je verzorgen.

^

Divi theme

Ik maak hierbij gebruik van de meest gebruikte theme builder van dit moment wat alle moderne mogelijkheden bied.

^

Webwinkel

Wil je een webwinkel? Ook dan zit je hier goed. Deze maak ik met Woocomerce.

^

Mobiel

En natuurlijk moet de website ook geschikt zijn voor mobiel gebruik en ook daar zorg ik voor.

Je hebt beperkte controle over hoe mensen op sociale media met je merk kunnen omgaan.

 

Social media is een krachtige manier om in contact te komen met klanten, maar het kan moeilijk zijn om de look en feel van uw merk daar te bepalen.

  • Social-mediasites kunnen hun algoritmen op elk moment wijzigen, wat betekent dat u mogelijk niet altijd op dezelfde manier wordt weergegeven als voorheen.
  • Er zijn veel verschillende soorten inhoud op sociale media en uw merk kan mogelijk niet de zichtbaarheid krijgen die het verdient als het systeem de voorkeur geeft aan meer populaire berichten.
  • Zelfs wanneer mensen zich met uw account bezighouden of er inhoud van delen, betekent dit niet noodzakelijkerwijs meer inkomsten voor u, aangezien veel gebruikers niets kopen wanneer ze de post van iemand anders bekijken. Volgens onderzoek van HubSpot (een marketingsoftwarebedrijf) verandert slechts 55% van de mensen die op berichten van merken reageren, later in kopers!
office-625893_1920

Martin heeft mijn website gemaakt. In goed overleg hebben we mijn wensen besproken en een tarief afgesproken waar we niet overheen zouden gaan. Als eerst had hij een opzetje gemaakt met wat hij in gedachten had. Hier kon ik commentaar opgeven.

De samenwerking verliep prima, de communicatie soms iets lastig maar dat kwam puur door het feit dat ik een apper ben en hij een beller. Uiteindelijk zijn we er alsnog goed uitgekomen en beweegt hij mee. Hij is snel en heeft geduld met je als je iets niet snapt. Praat soms in moeilijke taal die ik niet begreep maar legde dit dan ook wel uit als ik het even niet begreep. Neemt je mee in wat hij doet en vraagt genoeg feedback. Niks is hem te gek.

De website zit op een professionele manier in elkaar en helemaal naar mijn eigen wens. Ik raad Martin zeker aan als websitemaker. Dus mocht je een mooie website willen die snel en professioneel gebouwd wordt dan moet je bij Martin zijn.

Fotografiedenise.nl

Denise Bekendam

Portretfotograaf, Fotografie Denise

I highly recommend Martin Jung as he is a top Master in Web Development and also a talented Learning-Coach for different coding programs.
I enjoyed working with him and I appreciate his thorough knowledge and creativity.

Aziza Adam

Martin heeft inhoudelijk kennis van zaken omtrent IT en dit is zijn passie.
Hij snapt daarnaast ook de mens en kan mensen helpen.

Nick Aldewereld